Betekenisvolle workshops

Afwisselend worden er diverse workshops aangeboden. Heb je zelf een idee, laat het even weten, we kunnen er samen vast iets MOOIS van maken!  

Er zijn 2 workshops die structureel worden aangeboden.  

LEVENSDOEK

Waardevol in momenten van liefde, afscheid en loslaten. 

Een levensdoek is een beeldende weergave van belangrijke gebeurtenissen in jouw leven die jou hebben gevormd tot wie je nu bent.

Misschien ken je de levenslijn op papier? Een levensdoek is net zo doeltreffend en vooral zoveel leuker om te maken.

Eenmaal aan het schilderen zal je merken dat er veel herinneringen boven komen en je nieuwe inzichten krijgt. Deze herinneringen en inzichten geven je veel richting en helpen je zien waarom je nu staat waar je staat en bovenal waar je graag naar toe wilt.

Hoewel het niet de insteek is, werkt het maken van een levensdoek therapeutisch. Het geeft veel inzicht in wie je bent, hoe je daar bent gekomen en hoe jij de toekomst ziet.

Tijdens deze workshop, die ongeveer 4 uur van jouw creativiteit zal vragen, ga jij jouw leven op geheel eigen wijze op doek vertalen. 

Na de opgave voor de workshop ontvang je van mij een overzicht met vragen die je kunnen helpen tijdens de voorbereiding. Maar je zal zien, merken en ervaren dat het vanzelf gaat wanneer je eenmaal aan de slag gaat. 

Je geeft jezelf een blijvende herinnering en een bron van inspiratie cadeau. 

HET LEVENSDOEK wordt tijdens momenten van afscheid en loslaten ingezet. Dit kan het afscheid van een bepaald hoofdstuk in je leven zijn, maar ook het afscheid nemen van een dierbare.

Afscheid nemen van een belangrijk hoofdstuk in je leven of van iemand die jou dierbaar was, een pijnlijke herinnering óf juist een bijzondere periode brengt veel impact met zich mee. Het maken van een levensdoek is een krachtige manier om te helen en emoties en herinneringen een MOOIE plek in jezelf en in huis te geven.

De workshop is geschikt voor zowel 1 persoon als meerdere personen tegelijk. Houd hierbij wel rekening met het onderlinge vertrouwen in elkaar, het maken van een levensdoek is heel erg persoonlijk en kan het nodige teweeg brengen.

Er is in mijn atelier en rondom de boerderij waar ik woon voldoende ruimte & mogelijkheden om 1.5 meter afstand van elkaar te houden.

Het maken van een levensdoek wordt ook voor, tijdens of na het overlijden van een dierbare ingezet. Het is helpend tijdens rouwverwerking, biedt de mogelijkheid in het achterlaten van nalatenschap en geeft houvast en kracht om verder te gaan. Ik begeleid daarnaast ook kinderen in de week naar de uitvaart om hun emoties en herinneringen op het doek te vertalen. 

Heb je nog vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zoal zijn, bel of mail gerust zodat we samen kunnen kijken wat voor jou/jullie belangrijk is.

De kosten van het maken van een levensdoek zijn €185,- per persoon. Dit is inclusief eten en drinken. Ik zal zorgen dat het je aan niets ontbreekt en je zal terugkijken op een waardevolle & betekenisvolle workshop waar je iedere dag houvast en vertrouwen uithaalt. 

 

DOEK VAN DE LIEFDE

Is er iets MOOIER dan de liefde?

Met voldoende ruimte en privacy zijn jullie met z'n tweeën van harte welkom in mijn atelier om terug te blikken op alle herinneringen, momenten en uitdagingen samen. Het doek hangt klaar om jullie liefde geheel op eigen wijze vast te leggen. 

Studies tonen aan dat het ophalen van positieve herinneringen over je relatie en het uitvoeren van een nieuwe activiteit niet alleen op het moment zelf voor meer positieve gevoelens zorgt, maar zelfs een jaar later nog een positief effect heeft op jullie relatie. Dus én een tastbare herinnering aan wie jullie samen zijn, én een jaar later pluk je daar nog maar MOOI de vruchten van;)

De workshop is geschikt voor stellen, maar natuurlijk ook voor beste vriendinnen, vrienden en voor iedereen die samen een doek van de liefde wil maken. Een MOOI idee kan bijvoorbeeld zijn om het je ouders cadeau te geven, of de kleinkinderen te laten schilderen óf om tijdens een vrijgezellenfeestje je vriend of vriendin te verassen met deze krachtige en liefdevolle workshop. 

De kosten van het maken van het doek van de liefde zijn €230,- voor 2 personen. Dit is inclusief eten en drinken. Ik zal zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt en jullie terugkijken op een waardevolle & liefdevolle workshop waar je iedere dag met een glimlach op terugkijkt. 

Wil je meer weten? Bel of laat gerust even een berichtje achter, dan nemen we samen de mogelijkheden en opties door. 

 

 

Interesse, wensen of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de workshop in te plannen of om je vragen te beantwoorden. Bellen mag natuurlijk ook: 06-14178373