MOOI MAKER

 

Van kleins af aan ben ik erop gefocust om alles om mij heen mooier te maken. Waar het vroeger voor mij als kind een belangrijke manier was om mezelf staande te houden, is het nu een onderdeel geworden van wie ik ben. Door levenservaring en 15 jaar werken binnen de hulpverlening heb ik ervaren dat het doorleven van pijn en verlies onvermijdelijk is en zelfs nodig is om een diepe connectie met jezelf te maken. We worden allemaal geconfronteerd met afscheid, frustratie en ziekte. Het afweren van deze gebeurtenissen doet afbreuk aan wie je werkelijk bent. Je moet eerst de poort van pijn door om de weg naar geluk te vinden.

Mijn missie is om je op weg te helpen jouw innerlijke kracht en energie terug te vinden. Jou te helpen jouw blik te verruimen, je hoofd leeg te maken, obstakels uit de weg te ruimen en rust en geluk in jezelf te vinden. 

Creativiteit en inspiratie kunnen je helpen dichtbij jezelf te komen. Ik weet als geen ander hoe het voelt om je eigen pad te leren bewandelen en wil jou ontzettend graag inspireren en laten zien hoe je dat kunt doen. Ik geef levensdoek schilder workshops om je creativiteit te ontwikkelen en om het bewustzijn in jezelf te versterken. Door creatief te werken ontwikkel je je vrije intuïtieve en speelse stroom. Vanuit bewustwording werk je door middel van die creativiteit en ga je laagdrempelig belangrijke levensthema’s in jezelf verkennen en verdiepen, waardoor je inzicht in jezelf krijgt.