UNIEK, PERSOONLIJK & 100% DUURZAAM
UNIEK, PERSOONLIJK & 100% DUURZAAM
Winkelwagen 0

MOOI MAKER

Van kleins af aan ben ik erop gefocust om alles om mij heen mooier te maken dan de werkelijkheid. Waar het vroeger voor mij als kind een belangrijke manier was om mezelf staande te houden, is het nu een onderdeel geworden van wie ik ben. Door levenservaring en 15 jaar werken binnen de hulpverlening weet ik echter dat het doorleven van pijn en verlies onvermijdelijk is en zelfs nodig is om een diepe connectie met jezelf te maken. We worden allemaal geconfronteerd met afscheid, frustratie en ziekte. Het afweren van deze gebeurtenissen doet afbreuk aan wie je werkelijk bent. Door met je aandacht bij de situatie te blijven en verder te kijken dan de uiterlijke omstandigheden geeft richting voor die versie van de werkelijkheid waar je hart naar verlangt. 

Werkelijke mooiigheid komt van binnenuit en deze breng ik door mijn doeken naar buiten. Al mijn werk bevat een boodschap, gedachte, verhaal, emotie, of een verlangen. 

Iedereen ervaart de werkelijke schoonheid anders. Wat jou aanspreekt, opvalt en wat jij in het doek ziet weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Naast dat het wandkleed MOOI in je interieur zal staan, vertelt het jouw verhaal en de boodschap die past bij het proces waar jij inzit. 

Als MOOI MAKER sta ik voor duurzaam, levendigheid en bezieling.

De wandkleden worden uitsluitend gemaakt van tweedehands materiaal. Al mijn werk is op basis van hergebruik en recycling. Dit maakt de doeken niet alleen duurzaam, maar ook levendig en stoer. De restanten van de doeken bewaar ik om te verwerken in o.a. toffe vlaggenlijnen die voor een klein bedrag op de website komen. Zo wordt er dus niets verspilt.

Ik hoop door mijn manier van werken een kleine bijdrage te leveren aan een MOOIERE wereld en met mijn creaties vooral van betekenis te zijn voor anderen. Die waarde vind je vooral ook terug in de workshops. 

Alle workshops zijn naast het schilderen, een kennismaking met duurzaamheid en het maken van een MOOIE creatie vooral gericht op zelfontwikkeling, zelf liefde en dragen bij aan dichtbij jezelf komen en vooral te blijven.

Persoonlijk resultaat gegarandeerd!

Maatschappelijk betrokken.

In de combinatie van duurzaamheid, expressie, creativiteit en ondernemen heb ik mijn bestemming gevonden. Ik sta open voor kortdurende trajecten met jongeren of kinderen waar ik met bovenstaande en mijn maatschappelijke achtergrond op een heel laagdrempelige manier van betekenis kan zijn. Ook is er ruimte en mogelijkheid voor tijdelijke dagbesteding. Neem gerust contact op als je even wilt sparren over de mogelijkheden of wanneer je graag wilt kennismaken.