Persoonlijk levensdoek

Een LEVENSDOEK is van onschatbare waarde. Het is blijvend, tastbaar en spreekt jouw innerlijke kracht aan. 

Om je een juiste indruk te geven laat ik vier voorbeelden zien. Ieder doek vertelt zijn of haar persoonlijke verhaal. Ieder doek bevat zijn eigen waarde, zijn eigen kracht & energie.

Ik leer je eerst graag kennen voordat ik voor je aan de slag ga. Alleen op die manier kan ik de juiste vertaling maken en jou het doek geven wat je zo verdient. Het gesprek voorafgaand plan ik in via zoom en tijdens dat gesprek gaan we samen kijken waar je staat en welke vragen je jezelf mag stellen. Vervolgens neem ik een paar dagen de tijd om onze kennismaking op mij in te laten werken en ga ik met ontzettend veel liefde en toewijding voor jou aan de slag zodat jij jouw geschenk zo snel mogelijk in huis kunt hangen. 

HET LEVENSDOEK als ode aan jezelf

Dit LEVENSDOEK verteld het verhaal van een ontzettend dappere en MOOIE vrouw die veel pijnlijke gebeurtenissen heeft moeten doorstaan, maar die altijd weer de kracht in zichzelf wist te vinden om op te staan. Om te leven. Om positief te zijn. 

Het doek beeld de voor haar belangrijkste gebeurtenissen uit die haar hebben gevormd tot wie ze nu is. Gedurende dat ik samen met haar aan dit doek werkte kwamen er steeds meer herinneringen naar boven die nog een plekje mochten krijgen. Gebeurtenissen die ze nog mocht loslaten. Onze gesprekken en mijn vertaling naar het doek hebben haar hierbij geholpen. 

Dit verhaal gaat over eenzaamheid, kind zijn, mechanismen, onveiligheid, destructief gedrag, herrijzen van haar innerlijke kracht, vrijheid, zelfcompassie, liefde en hoop in wat de toekomst haar brengen zal. 

MANIFESTATIE DOEK

Hier zie je een voorbeeld van hoe een MANIFESTATIEDOEK eruit kan zien. Dit doek heb ik mogen schilderen voor een vrouw die het tijd vond om haar dromen en diepste verlangens ruimte te geven. Deze krachtige vrouw die al veel heeft gemanifesteerd in haar leven wilde nog gerichter aan de slag met doelen stellen, haar dromen centraliseren en deze verankeren in de tijd en in haar leven. 

Het uitspreken van deze dromen en het gesprek wat ik hierover met haar mocht begeleiden bracht haar dichterbij wie zij werkelijk is, waar haar passie ligt en welke innerlijke kracht zij bezit. 

Samen maakten we een overzicht met de voor haar belangrijke waarden en ik mocht hiervan een vertaling maken op doek.

"Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet." Kenmerkend voor wie zij is en hoe ik haar heb leren kennen. Krachtig, MOOI & verrijkend. 

  • De vrouw staat centraal, ik mag er zijn, zelf liefde & zelfzorg.
  • De vlinder staat symbool voor transformatie, magie, balans, gratie & liefde.
  • De zalm symboliseert trots, energie, enthousiasme, vastberadenheid, creativiteit & verandering.
  • De olifant staat voor het moederschap, liefde voor de kinderen, kracht, samenwerking, subtiliteit, reukvermogen, geheugen en moederlijk instinct.
  • De pauw staat symbool voor trots, zelfvertrouwen, schoonheid en in de veren vind je de kleuren van de 7 chackra's. 
  • De kolibrie symboliseert de vreugde van het leven, de kleur en lichtheid van het zijn & meegaan in de stroom van het leven.
  • De lotus staat voor innerlijke groei, het verleden, bloei & zuiverheid.
  • Het hoefijzer en klavertje vier staat voor geluk & voorspoed.
  • De libelle symboliseert kracht, moed & welvaart.

 HET LEVENSDOEK OM TE HELEN 

Dit LEVENSDOEK was werkelijk een cadeautje om te creëren. Deze man is ongekend krachtig, intelligent en ontzettend spiritueel. Tijdens ons gesprek over het verloop van zijn leven, de keuzes die hij heeft gemaakt, het geloof, zijn onvoorwaardelijke liefde voor de mensen van wie hij houdt, zijn gevoel van eenzaamheid, onzichtbaarheid, zijn kindstuk, zijn transformatie, zijn verlangens, het verleden en de toekomst mocht hij ontdekken wie hij werkelijk is en wil zijn. Dat hij het waard is om van te houden en mocht hij zich openen om vooral ontzettend veel van zichzelf te leren houden. Ik ben dankbaar voor het maken van doeken als deze. Ik hoorde laatst iemand zeggen, je moet eerst door de poort van pijn voordat je geluk vindt. Toen ik dit hoorde moest ik aan dit doek denken en aan de kracht die hierachter schuilt. 

DOEK VAN DE LIEFDE

Tot slot zie je hier een DOEK VAN DE LIEFDE. Een doek waarop van alles gebeurd, waar veel zichtbaar is, maar ook verborgen blijft in het intieme. Dit doek verteld over dromen, verlangens, waardevolle momenten, uitdagingen, idealen en toekomstperspectief. Een persoonlijk verhaal, een gedeeld verhaal, een verhaal over ware liefde die in alle vormen blijft bestaan.