UNIEK, PERSOONLIJK & 100% DUURZAAM
UNIEK, PERSOONLIJK & 100% DUURZAAM
Cart 0

Betekenisvolle workshops

 

Klaar voor 2021! Manifestatiedoek.   

Momenteel worden er geen workshops gegeven. TIJDELIJKE ACTIE!!

Wil jij ook voor slechts €55,- inclusief materialen,

hapje en drankje 3 uren creatief & betekenisvol aan de slag?

Geef je dan op door te mailen naar info@mooi-maker.com.

Bellen mag natuurlijk ook! 06-14178373

 

MANIFESTATIEDOEK

De wet van de aantrekkingskracht. STOOM JE KLAAR VOOR 2021! Door jou verlangens, dromen & wensen te visualiseren tijdens deze creatieve schilder-workshop.

  Deze creatieve workshop is er ook speciaal voor kids. 

   

  DOEK VAN DE LIEFDE

  Met jouw geliefde, vriendinnen en voor iedereen die SAMEN de liefde deelt & dit wil vastleggen op doek. Ook leuk om voor een ander te maken. Bijvoorbeeld om je ouders cadeau te geven, de kleinkinderen te laten schilderen óf om je eigen kinderen aan de slag te laten gaan voor jullie als ouders óf voor iemand die heel belangrijk voor ze is. 

   

   LEVENSDOEK OM TE HELEN

   Ben jij iemand verloren die jou heel dierbaar is. Deel dit met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt en maak jouw eigen doek vol herinneringen ter nagedachtenis van jouw dierbare.

   'Een blijvend aandenken waar het leven niet eindigt, maar voor altijd zichtbaar blijft.'

    Het maken van een levensdoek om te helen is er ook speciaal voor kinderen. Ik begeleid kinderen in de week naar de uitvaart om hun emoties & herinneringen op doek te vertalen. Daarnaast is deze workshop vanzelfsprekend ook individueel voor volwassenen vorm te geven i.p.v. in groepsverband.

     

    LEVENSDOEK ALS ODE AAN JEZELF
    Schilder de belangrijkste gebeurtenissen in jouw leven die jou hebben gevormd tot wie je nu bent. Hoewel het niet de insteek is werkt het maken van een levensdoek therapeutisch. Het geeft veel inzicht in wie je bent, hoe je daar bent gekomen en hoe jij de toekomst ziet. 

     

      

          

     Interesse, specifieke wensen of heb je nog vragen over de workshops?

     Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bellen of mailen mag natuurlijk ook: 06-14178373 & info@mooi-maker.com